VOIP Telefonie via Flow

telefoonvoip

Flow van Telavox is een cloudgebaseerde Unified Communications as a Service (UCaaS) oplossing die bedrijven van alle groottes helpt om hun communicatie en samenwerking te verbeteren. Flow biedt een breed scala aan functies, waaronder:

  • Professionele telefonie: Flow biedt een volledige reeks telefoniefuncties, waaronder vaste en mobiele telefoons, doorschakelen, voicemail, en conferencing.
  • Samenwerking: Flow biedt een reeks samenwerkingsfuncties, waaronder chat, videoconferenties, en het delen van bestanden.
  • Call Center Pro: Flow biedt een uitgebreide call center-oplossing voor bedrijven die klantenservice aanbieden.

Flow is een schaalbare oplossing die kan worden aangepast aan de behoeften van elk bedrijf. Het is beschikbaar in een breed scala aan pakketten, zodat bedrijven de oplossing kunnen kiezen die het beste bij hun budget en behoeften past.

Hier zijn enkele specifieke voordelen van Flow:

  • Mobiliteit: Flow is een cloudgebaseerde oplossing, dus werknemers kunnen vanaf elke locatie bellen en communiceren.
  • Efficiëntie: Flow kan helpen om de productiviteit te verbeteren door de communicatie tussen werknemers te verbeteren.
  • Kostenbesparingen: Flow kan bedrijven helpen om geld te besparen op hun telefoonkosten.

Flow is een populaire UCaaS oplossing die door bedrijven van over de hele wereld wordt gebruikt. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing die bedrijven kan helpen om hun communicatie en samenwerking te verbeteren.

Hier zijn enkele specifieke voorbeelden van hoe Flow kan worden gebruikt:

  • Een bedrijf kan Flow gebruiken om zijn werknemers te voorzien van mobiele telefoons met ingebouwde softphone-functies. Dit stelt werknemers in staat om vanaf elke locatie te bellen en te communiceren.
  • Een bedrijf kan Flow gebruiken om videoconferenties te houden met klanten en partners. Dit kan helpen om de productiviteit te verbeteren en de kosten van reizen te verlagen.
  • Een bedrijf kan Flow gebruiken om een call center-oplossing te implementeren. Dit kan helpen om de klanttevredenheid te verbeteren en de kosten van call center-operators te verlagen.

Flow is een veelzijdige UCaaS oplossing die bedrijven van alle groottes kan helpen om hun communicatie en samenwerking te verbeteren.

Als Telavox partner kan ELMORE u dit aanbieden en ondersteunen. Klik hier voor meer informatie over VOIP telefonie.

Meer nieuws