Web design

Een professionele website is essentieel voor de groei van uw bedrijf. We bespreken samen met u de benodigde functionaliteiten en doen vervolgens een op maat gemaakt voorstel. Via ons eigen administratieplatform kunt u, indien gewenst, zelf de nodige aanpassingen doen. Zo hoeft u nooit meer te wachten wanneer u een wijziging wilt doorvoeren.

Webshop

Steeds meer mensen kopen producten online. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw e-commerce activiteiten een boost geven. Via een veilig betalingsplatform kunnen uw klanten online betalen met VISA, Mastercard, Maestro, Bancontact of PayPal.

Wij ontwikkelen alles op maat of bouwen uw website met behulp van een framework, zoals WordPress, WooCommerce, Magento, PrestaShop of Laravel.

SEO

SEO, of Search Engine Optimization, zorgt ervoor dat uw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer mensen zoeken via Google, Bing, Yahoo, enz. Wij programmeren uw website volgens de SEO-standaarden en nemen vervolgens ook de nodige stappen om deze te laten indexeren door zoekmachines.

Indien gewenst kunnen we ook een Google AdWords-campagne starten om uw website nog meer te promoten.

SEA

SEA, of Search Engine Advertising, is een vorm van online adverteren waarbij advertenties worden weergegeven in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Door middel van SEA kunt u uw website of product snel en effectief promoten.

Met SEA kunt u uw doelgroep bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar uw product of dienst, wat leidt tot hogere conversieratio’s. Bovendien kunt u met SEA uw advertenties nauwkeurig richten op specifieke locaties, tijdstippen en demografische gegevens.

SEA biedt ook de mogelijkheid om uw advertentiebudget nauwkeurig te beheren en te optimaliseren voor betere prestaties. Met behulp van analyses en rapporten kunt u de effectiviteit van uw advertenties meten en uw campagne aanpassen om betere resultaten te behalen.

Kortom, SEA is een krachtig hulpmiddel om uw online aanwezigheid te vergroten en meer potentiële klanten te bereiken.

Responsive Design

Dit zorgt ervoor dat uw website zowel op een desktop, laptop, tablet of smartphone bezoekbaar is zonder dat de bezoeker moet inboeten op functionaliteit. Dit wordt standaard voorzien voor elke website of webapplicatie.

TLS certificaat

Een TLS- of het oude SSL-certificaat zorgt ervoor dat bezoekers persoonlijke gegevens veilig en privé naar uw website kunnen versturen. Bovendien zal Google uw website hoger indexeren als deze is voorzien van een certificaat. Alle websites worden standaard klaargemaakt voor SSL/TLS.

Hosting

ELMORE verzorgt ook de hosting van uw website, zodat wij u de beste service kunnen bieden wat betreft beschikbaarheid en onderhoud. Een TLS-certificaat is standaard inbegrepen, zodat uw bezoekers met een gerust hart kunnen surfen en winkelen.

Referenties

Delhaize
bpost
Getronics Europe
Kantoor Bryon
DSEW
Immo Francois
Castelein Ninove
Bank Degroof Petercam
Engie