Web design

Een professionele website is noodzakelijk om uw bedrijf te laten groeien. Samen met u bespreken we de nodige functionaliteiten om dan een voorstel op maat te kunnen doen. Via een eigen administratie platform kan u indien gewenst nadien zelf de nodige aanpassingen doen, zo hoeft u nooit meer te wachten wanneer u een aanpassing wil doorvoeren.

Webshop

Meer en meer mensen kopen artikelen online, met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw e-commerce een boost geven. Via een beveiligd betalingsplatform kunnen uw klanten online betalen met VISA, Mastercard, Maestro, Bancontact of PayPal.

SEO

SEO of Search Engine Optimization zorgt ervoor dat uw website bovenaan de lijst staat wanneer mensen zoeken via Google, Bing, Yahoo, … Wij programmeren uw website aan de hand van SEO standaarden en doen nadien ook de nodige stappen om deze te laten indexeren door de zoekmachines.

Indien gewenst kan er ook altijd een Google AdWords campagne opgestart worden om uw website nog meer aan te prijzen.

Responsive Design

Dit zorgt ervoor dat uw website zowel op een desktop, laptop, tablet of smartphone bezoekbaar is zonder dat de bezoeker moet inboeten op functionaliteit. Dit wordt standaard voorzien voor elke website of webapplicatie.

SSL certificaat

Een SSL of het nieuwe TLS certificaat zorgt ervoor dat uw bezoeker in alle privacy persoonlijke gegevens kan doorsturen naar uw website. Google zal uw website ook hoger indexeren wanneer deze voorzien is van een certificaat. Elke website wordt standaard gebruiksklaar gemaakt voor SSL/TLS.

Hosting

ELMORE voorziet vrijblijvend ook de hosting van uw website. Op die manier kunnen wij u de beste service bieden naar beschikbaarheid en onderhoud toe. Een TLS certificaat is standaard ingebrepen zodat uw bezoeker met een gerust hart kan surfen of shoppen.

Referenties

Delhaize
bpost
Getronics Europe
Kantoor Bryon
DSEW
Immo Francois
Castelein Ninove
Bank Degroof Petercam
Engie