Beveiligd netwerk voor bij uw thuis, op kantoor of bij uw bedrijf

Ubiquiti is een grote speler op het gebied van netwerkapparatuur. Dit omvat zowel bedrade als draadloze netwerken voor binnen en buiten. Als Ubiquiti partner heeft ELMORE al veel klanten geholpen met de installatie, configuratie en opvolging van hun beveiligd netwerk met de Unifi producten. Indien gewenst kunnen we ook een veilig gastnetwerk voorzien voor uw bezoekers. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

De Unifi reeks omvat ook  camera’s voor binnen en buiten. Deze kunnen ‘s nachts tot 25m ver zicht geven. Deze camera’s kunt u makkelijk connecteren op de bestaande Ubiquiti netwerkproducten waardoor u geen stopcontact moet voorzien.

De simple en gebruiksvriendelijke beheersoftware kan worden benaderd vanaf bijna elke webbrowser. De software is speciaal ontworpen voor eenvoudig gebruik, ondanks de uitgebreide beheersmogelijkheden. De UniFi Video software is uniek in zijn soort en ondersteunt onder andere: statische rapportages, Multi-view (meerdere camera beelden op 1 scherm bekijken), geavanceerde camera instellingen, uitgebreide analyses en bewegingsdetectie.